Kontaktlencse vizsgálat

Kontaktlencse vizsgálat szerdai napon van, melyekre telefonon, személyesen vagy ONLINE a weboldalunkon keresztül tud időpontot foglalni.

Üzletünkben lehetőség nyílik a kontaktlencse kipróbálására bármely korosztály számára. Nincs más teendője, mint bejelentkezni egy kontaktlencsés látásvizsgálatra (célszerű időpontot egyeztetni, mert a vizsgálat minimum 1 órás), eljönni, kipróbálni, és hazamenni az új lencsékben.

A kontaktológiai vizsgálat tartalmaz 1 pár próbalencsét, amelyet 4 hétig tud viselni és egy ajándék folyadékot.

4 hét után kontroll vizsgálat javasolt, hogy megbizonyosodjunk a lencse helyes használatáról, kezeléséről, ápolásáról. További kontroll javasolt félévente-évente, panasz esetén azonnal.

Ha mindent rendben találtunk, további kontaktlencsét dobozzal tudunk rendelni, amely 1-2 nap alatt megérkezik üzletünkbe.

További szolgáltatásaink

Látásvizsgálat

Szemész szakorvosi látásvizsgálat keddi, csütörtöki és pénteki napokon, melyekre telefonon vagy személyesen tud időpontot foglalni.

Szemüvegkészítés

A város leggyorsabb szolgáltatása: szemüvegét akár 1 órán belül hazaviheti! Hogyan lehetséges? Helyi becsiszoló műhellyel és lencseraktárral rendelkezünk.

Kontaktlencse vizsgálat

Kontaktlencse és Optometrisra látásvizsgálat szerdai napon, melyre telefonon, személyesen vagy online a weboldalunkon keresztül tud időpontot foglalni.